Vyrábíme pro Vás
světelné i nesvětelné reklamy
Naším cílem je vyrábět reklamy kvalitně,
proto dodržujeme správné výrobní postupy a technologie.

Světelný nápis vás zviditelní

Potřebujete zviditelnit svou firmu, nový produkt nebo službu? Světelné reklamy jsou ideálním řešením účinné propagace v širokém měřítku. Jsou totiž k nepřehlédnutí a díky zajímavému a perfektnímu grafickému zpracování si je případní zákazníci tzv. vryjí do paměti. 3D světelnými nápisy můžete upoutat pozornost na vaši firmu, produkt či služby, a to nejen v noci, ale také během dne.

Nejefektivnější variantou jsou samostatná světelná 3D písmena. Vyrábíme buď ve formě čelně světelné, podsvětlené nápisy či nasvícené pomocí halogenů. K dosažení maximálního světelného efektu používáme nejčastěji úsporné LED pásky a LED moduly. Záleží tedy jen na vašem rozhodnutí zda zvážíte přínos prezentace svého jména formou světelné reklamy. Samozřejmě vám poradíme tu nejefektivnější variantu pro vaše účely. LED prvky jsou levnější díky nižším provozním nákladům.

Světelný nápis je poutavým způsobem oslovení potenciálních klientů vaší firmy. Světelné nápisy vyrábíme jak do exteriéru, tak do interiéru. Na výběr je několik možností řešení, záleží na vašem záměru, požadovaném efektu a rozsahu. Světelné nápisy lze tvarovat dle přání zákazníka. Instalaci světelných nápisů provádíme na veškerá dostupná místa. Nápisy jsou vyráběny nejčastěji z hliníkových nebo plastových profilů a jsou perfektně odolné vůči povětrnostním podmínkám.

Světelné nápisy jsou nepřehlédnutelným doplňkem každé úspěšné reklamní kampaně. Pokud si nejste jisti, jaký světelný nápis by se nejlépe vyjímal na vaší budově, obraťte se na nás. Zašlete nám společně s poptávkou barevnou fotografii budovy či jiného místa, kde chcete nápis umístit. My vám uděláme grafický návrh optimálního řešení. Nebo se podívejte na naše webové stránky, kde máme ukázky realizací různých světelných nápisů.

CNC technologie

disponujeme vlastním technickým zázemím, pokrývající celý proces výroby reklamy

Realizovali jsme

Firmy